[:nl]

Minimum 2 pers. (17:00-22:00) €35,- p.p.

TAPAS / PINTXOS

PAN TOSTADO CON TOMATE
Toasted bread with tomato and extra virgin olive oil

GILDAS (2 types of skewers)
– Olives, Basque sour peppers and anchovy from the Cantabrian Sea
– Olives, Basque sour peppers and roasted sweet peppers

CROQUETAS DE JAMON IBERICO
Croquette from Iberian ham

CHAMPIÑONES JAMON IBERICO
Sautéed mushrooms with Iberian ham

PIQUILLO DE BACALAO
Roasted Piquillo red pepper stuffed with bacalao and squid ink sauce

PULPO GAZPACHO
Pulpo with gazpacho and basil oil

SPECIALTIES

MERLUZA
Hake with salsa verde and clams

FALDA ASADA
Grilled beef with mushrooms and sauce

DESSERTS

CHEESECAKE
Our version of a cheesecake in a glass with almond crumble with cream of Idiazabal, Parmesan and goat cheese, raspberry foam and cookies ice cream

ARROZ CON LECHE
Rice pudding with foam of flan

 

[:en]

Te bestellen vanaf 2 personen (17:00-22:00) €35,- p.p.

TAPAS / PINTXOS

 
LATA DE ANCHOAS
Ansjovis uit de Cantabrische Zee met geroosterde paprika, crème van gerookte Idiazabal kaas en kruim van gedroogde zwarte olijven

PAN TOSCADO CON TOMATE
Gegrild brood met tomaat en extra virgen olijfolie

CROQUETA DE GAMBAS
Garnalenkroket

SOPA DE PESCADO
Vissoep met brood

LAMINAS DE BACALAO
Laagjes kabeljauw geserveerd op gekonfijte aardappelen met pil-pil saus op basis van prei

GILDAS (2 soorten 2 spiesjes)
Olijven, zure Baskische pepertjes en ansjovis uit de Cantabrische Zee
Olijven, rode geroosterde paprika en zure Baskische pepertjes

TIERRA Y MAR

 
ATUN ASADO
Gegrilde tonijn op pisto Bizkaina

LOMO DE BUEY ASADO
Gegrilde runderentrecôte met geroosterde aardappels en gegrilde rode paprika

DESSERTS

 
CHEESECAKE
Onze versie van cheesecake in een glas met amandel crumble, crème van Idiazabal, Parmezaan en geitenkaas, frambozenschuim en koekjesijs

TORRIJAS
Baskische broodpudding met vanille-ijs.

 

[:]