Minimum 2 pers. (17:00-22:00) €35,- p.p.

TAPAS / PINTXOS

PAN TOSTADO CON TOMATE
Toasted bread with tomato and extra virgin olive oil

JAMON IBERICO
Iberian Bellota ham

LATA DE ANCHOAS
Anchovies on top of red peppers served with smoked
Idiazabal cheese cream

PIQUILLO DE RABO
Roasted piquillo red pepper stuffed with a ragout of oxtail

PISTO CON YEMA DE HUEVO
Pisto Bilbao style with egg yolk

SPECIALTIES

BACALAO CON PIPERRADA
Bacalao with piperrada

LOMO DE BUEY
Roasted loin with potatoes and grilled red peppers

DESSERTS

CHEESECAKE
Our version of a cheesecake in a glass with almond crumble with cream of Idiazabal, Parmesan and goat cheese, raspberry foam and cookies ice cream

GANACHE DE CHOCOLATE
Chocolate ganache with olive oil, toast and chocolate ice cream

 

Te bestellen vanaf 2 personen (17:00-22:00) €35,- p.p.

TAPAS / PINTXOS

PAN TOSCADO CON TOMATE
Gegrild brood met tomaat en extra virgen olijfolie

JAMON IBERICO
Ham van het zwarte Iberische varken

LATA DE ANCHOAS
Ansjovis uit de Cantabrische Zee met geroosterde paprika, crème van gerookte Idiazabal kaas en kruim van gedroogde zwarte olijven

PIQUILLO DE RABO
Piquillo paprika gevuld met een ragout van ossenstaart

PISTO CON YEMA DE HUEVO
Groentenpisto met eigeel

SPECIALTIES

BACALAO CON PIPERRADA
Bacalao met piperrada

LOMO DE BUEY
Gegrilde runderentrecôte met aardappels en gegrilde rode paprika

DESSERTS

CHEESECAKE
Onze versie van cheesecake in een glas met amandel crumble, crème van Idiazabal, Parmezaan en geitenkaas, frambozenschuim en koekjesijs

GANACHE DE CHOCOLATE
Chocoladecreme met olijfolie, toast en chocolade ijs